Välkommen år 2011!



Gott nytt år!
Om exakt tolv timmar och sex minuter så får vi välkomna det nya året, 2011.
Jag och min familj ska bara mysa lite, spela sällskapsspel, äta god mat, smälla smällare och hålla på med tomtebloss (eftersom att ingen av oss kan "göra" fyrverkerier) och vara uppe till tolvslaget, om vi orkar såklart! ♥

Hur ska ni fira nyår?

 

 


Mode - enligt mig!



Det roliga med den här tröjan är att jag direkt kan se den sitta på mig till ett par jeans. Varje gång jag är inne på Gina Tricot är det som att den ropar på mig och jag kan stå och titta på den i evigheter, det blir liksom som att man är nykär - fast i en tröja! Så den här tröjan ska jag lätt köpa till år 2011 för endast 149 kronor på Gina Tricot. ♥


 


Vad vill ni ska stå i min blogg...?

Jag har absolut inga ideér om vad jag ska skriva som inlägg i bloggen just nu. Det känns som om hjärnan är helt tom.
Vad har ni för önskemål om att jag ska skriva i bloggen? :)


Modell: Olivia  Fotograf: Jag  Kamera: Nikon D3100

 


"Walk with me, talk to me, follow your heart."

När jag var på mellandagsrean med Olivia, så testade jag den här tröjan och vad ska man säga? Kärlek vid första ögon kastet, kanske...? Den här tröjan eller den vita tröjan med en kursiv stil på och bruna lappar där bak vill jag verkligen ha, men vi får se om det blir så eftersom att den är rätt dyr (enligt mig), 199 kronor liksom. Men det är väl bara att drömma och aldrig glömma! ;)


 


Godmorgon och förlåt!

Godmorgon!

Jag vill börja inlägget med att säga förlåt för att jag inte uppdaterade bloggen alls igår, men jag får väl skylla på att jag var så sjukt trött och att jag var hemma hos Emma ett litet tag igår och kollade på några avsnitt av "Sex and the City", för hon har köpt en box med alla avsnitt i!

Idag har jag inte så stora planer, utan jag ska mer ta det lite lugnt hela dagen lång. Bland annat ska jag, titta på "Sex and the City, season one" som jag fick låna av Emma, läsa lite ur min bok "Ursäkta att man vill bli lite älskad" (för er som undrar så är jag på sida 102 just nu) och därefter ska jag städa mitt rum lite.
Vad ska ni göra idag?


(bilden är lånad från Olivias blogg) Anledningen till varför jag valde en
bild på en Nikon D3100 är för att pappa snart ska köpa hem en till vår
familj, och då blir det många fina bilder till bloggen minsann!


Stan och webbkamera med Simona!

Hej!
Idag har Olivia och jag vart på stan och kollat in mellandagsrean, men ingen av oss köpte någonting som var på REA, om du vill veta vad Olivia köpte så klickar du här, så kommer du till hennes blogg. Men jag köpte i alla fall, en berlock med texten "Key to my heart" eftersom att jag fick ett halsband där man skulle ha massor av berlocker på av Disa, en påse med "Haribo gummibjörnar" och en "Festis Guanabana Pineapple" som jag och Olivia delade på.

Men nu har jag webb och chattar med söta Simona, som jag gick på samma teater med när jag var liten. :)


Berlocken hittar du på "Glitter" för 39 kronor. (kedjan ingår ej)


På tal om julklappar så fick jag armbandet på bilden av Anna. Tack så mycket!


"Svenska Hollywood fruar" och Anna!

Nyss var jag med Anna och Olivia, vi satt lite framför datorn, pratade och körde "Sanning eller konsekvens, snälla versionen" som jag fick i julklapp. Åh, vad roligt det var! Jag skrattade något sjukt. Därefter gick vi ut ett tag och fotograferade lite härliga bilder, sedan var Anna tvungen att gå hem.

Men nu ska jag ta mig en kopp varm choklad och titta lite på "Svenska Hollywood fruar", det programet är super!




Dagens outfit look like this...



Hm, och vad tänkte jag egentligen när jag slängde på mig denna outfit? Alltså, jag tänkte ju inte så jätte mycket mer än att jag ville ha midjehöga jeans, som Kenza eftersom att hon är en väldigt vacker brud som klär sig grymt fint också! Med tröjan så tyckte jag bara att det matchade lite med en ganska kort tröja med trekvartsärm.


Smileysar - check!

Nyss fixade jag ett paket blåa smileysar till bloggen från den här hemsidan. Jag tänkte att det passade in till min nu blåa design, och jag tänkte att jag faktiskt skulle antingen anlita lite proffsigare hjälp till designen eller göra en själv och då vill jag faktiskt behålla den ljusblåa färgen till bakgrunden.

I alla fall, här kommer alla smileysar: :) :( :P :D :O ;) :S ;( :| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown:


Det är Olivia som är den stolta fotografen till den otroligt vackra bilden.





Med Olivia!

Hej!

Just nu är jag med Olivia, och vi ska kanske sätta på någon bra film snart som jag fick i julklapp, alltså "Eclipse" eller "Alice in Wonderland", även fast vi har sagt att vi ska titta på film "snart" ända sedan igår. Haha, men någon gång måste det bli av också, så varför inte göra det nu när vi ändå inte har någonting speciellt att göra mer än att vänta på att Olivias nya design ska bli klar?


Ja, vad ska man säga? En liten fin bild på Olivia och mig är det misann. ♥


Vad ska jag göra idag...?

Hej!

Idag ska jag vara med Olivia, och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Eller jo, vi ska kanske checka in mellandagsrean i stan, titta på antingen "Eclipse" eller "Alice in Wonderland", fixa med hennes blogg, baka någonting riktigt gott eller någonting annat roligt!

Men nu har jag nyss ätit en välbehövlig frukost - rostad macka med ägg och kaviar på.


Det visste du inte om mig...



Jag har bott i U.S.A från att jag var 2-3 år, men jag minns dock ingenting därifrån eftersom att jag var så liten. Men jag kan få små flashbacks när jag tittar på bilder.


Jag plattångar mitt hår varje morgon, även fast jag får mer komplimanger om mitt hår när jag har mitt naturliga, superlockiga hår.


Jag sätter nästan alltid upp mitt hår när jag kommer hem från skolan eftersom att jag tycker det är mer bekvämt att inte känna av håret. Hår kan vara väldigt irreterande, så ibland önskar man bara bort det.



Det fick bli en bild på knäcken som mormor gjorde till oss - mums -
bara för att jag inte gillar bildlösa inlägg.






Vilken bok jag läser just nu!

För tillfället läser jag en bok som jag fick i julklapp, "Ursäkta att man vill bli lite älskad" av Johanna Thydell som även har skrivit "I taket lyser stjärnorna" och "Det fattas en tärning".

Boken handlar om en tjej vars namn är Nora Jonasson, och längre än så har jag faktiskt inte kommit direkt, men jag gillar sättet som Johanna Thydell skriver på. Det är liksom så inlevelserikt.

Jag har inte kommit in i själva handlingen en, eftersom att jag bara är på sida 21. Men boken verkar väldigt bra hittills och jag skriver en recension om den i bloggen när jag har läst färdigt den.




Bloggen kan härmed startas!

Hej!

Nyss så gav mamma mig ett papper som en försenad julklapp, och min första tanke var "Jaha, tack, ett papper...". Men, nej, det var ett papper med ett intyg där det stod att jag får ha en blogg nu äntligen! Tack, tack, tack så jätte mycket mamma. ♥

I alla fall, idag har jag varit med Olivia, och vi har bland annat suttit framför datorn och nördat lite, fixat lite olika skyltar i "Photoshop CS2" och så har vi varit på en liten fotorunda alldeles nyss, och bilderna fotograferade vi med hennes Nikon D3100.


En av de två blommorna som pryder mitt fönster just nu.


Bjuder på en bild på mig med den fina Nikon D3100.




RSS 2.0