Jordgubbar doppade i smält choklad!

Hejsan!
Nu är det fredag, och det betyder även att jag kommer ha en helkväll framför TV:n, samtidigt som jag kommer äta massor av godsaker. Imorgon kommer även en välbehövlig helg, och den startas på bästa sätt - i och med att det är "valborg" imorgon!

För någon timme sedan gjorde jag dessutom jordgubbar, som var doppade i smält choklad. Supergott!
Det blev lite sushi till middag!


Snabb uppdatering!

Hejsan!
Jag ber tusen gånger om ursäkt för den grymt låga uppdateringen, men jag kommer vara tillbaka med många inlägg imorgon. Ha det bra!

Min dag på "Kolmården"!

Hejsan!
Uppdateringen under de senaste dagarna har inte varit bra alls, och det ber jag om ursäkt för!
I alla fall, så har jag varit på "Kolmården" i två dagar, och har dokumenterat från det att jag åkte tills det att jag åkte hem.


Till frukost tog jag mig en macka och ett glas kall, apelsinjuice.


Innan vi åkte så köpte mamma en "Fanta lemon" till mig som jag
drack i bilen.


När jag fick tråkigt i bilen, så fotograferade jag väldigt många bilder
på mig själv...


När vi kom fram till hotellet gick jag ut genom balkongen, och detta
var utsikten!


Vi hade tagit med oss läsk och chips som vi åt/drack i hotellrummet
på kvällen.


Dessa fotspår såg man lite överallt på "Kolmårdens djurpark".En tapir.


Schimpanserna blev mitt favoritdjur på "Kolmården".


Jag och min familj kollade på en delfinshow, som var väldigt häftig!


Precis när vi skulle gå till bilen och åka hem, så fick jag syn på dessa
vackra vitsippor.


Jag gick ut genom grinden, och därefter åkte vi hem.


Shorts som jag har sytt!

Hejsan!
Förra fredagen blev jag färdig med ett par shorts som jag har hållt på med under en väldigt lång tid under skolans slöjdlektioner. Jag blev faktiskt väldigt nöjd över resultatet på shortsen, och jag kommer sannerligen använda de någon gång under sommaren!


I skolan!

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolans datasal, och pratar lite med Erik och Olle som sitter brevid mig.
Vi ska snart göra något arbete, men innan dess har vi så att man får gå in på vilka hemsidor man vill. Toppen!


Det får bli en gammal bild på mig bara för att jag är inne på skolans dator.


Våren är här!

Hejsan!
I måndags när jag var utomhus var vädret helt otroligt, och man blev bara så glad, lycklig och superpeppad inför våren. Såklart passade jag på att ta en hel del bilder när humöret och vädret var på topp.
Jag har inte hunnit blogga någon gång under veckan, så ni får se bilderna nu istället.
Årets första fjäril!Nytt inköp!

Detta fynd köpte mamma till mig igår på "H&M"s ungdomsavdelningen. Dessa tights är urläckra och jag har burit dem på mina ben under halva gårdagen och hela dagen idag!
Staden och lördagsmys!

Hejsan!
Idag har vädret varit på topp hela dagen, och det har varit runt tio grader varmt. Därför tog jag en sväng till stan tillsammans med Disa och Henrietta. Dock köpte jag inte något mer än "Läkerol strawberry guanabana" och en smoothie på "Wayne's Coffee" - jag har väldigt svårt att inte spendera pengar på godsaker.

Nu ska jag göra det som jag brukar göra varje lördag, nämligen krypa ner i soffan och äta massor av godis och annat snacks. Hoppas bara att jag får plats med lite snacks eftersom att jag redan har ätit massor av sushi! Vad har ni gjort denna lördag?
Johanna Thydell och teckningar!

Hejsan!
Allt känns som en dröm, det känns inte som verklighet att Johanna Thydell stod alldeles intill mig och signerade alla mina tre böcker, som hon har skrivit. Det var oerhört spännande att lyssna på henne, när hon pratade igår om hennes liv och hennes böcker. Mamma köpte dessutom "Det fattas en tärning" till mig, som är den enda boken av Johanna Thydell som jag inte har läst.
I måndags greppade jag tag i en penna och började rita på ett ansikte, som inte är riktigt färdigt än men ni får se det i en av bilderna (se under) ändå!

Nu ska jag däremot krypa ner i soffan, slå på TV:n och titta på "Sveriges mästerkock".
Work in progress."Projekt Runway"!

Hejsan!
Nu ska jag ta och krypa ner i soffan med ett glas rykande, varm choklad i handen samtidigt som jag ska titta på en ny säsong av "Projekt Runway".

TV-tittande och en helt vanlig söndag!

Hejsan!
Idag har jag haft fullt upp med en del jobb som jag var tvungen att försöka driva framåt. Jag och Disa gör nämligen en klasstidning som ska komma ut varje månad, och det är en hel del arbete med det. Dock arbetade vi inte hela tiden, utan vi tog en liten fikapaus då vi drack varm choklad med mini-marshmallows i.
Men jag har även hunnit gå en promenad och dammsugit igenom mitt rum. Alltså har jag gjort det som jag brukar göra varje söndag.

Nu sitter jag och kollar på "Världens bästa hotell", med en klase gröna vindruvor som tilltugg.
Mums! ♥

¨
Igår hyrde min familj hem filmen "The last airbender" som vi satt och tittade
på under kvällen. Ett av tilltuggen var macarons, och jag smakade en med
smaken hallon som var gudomlig!Första april och fredagsmys!

Hejsan!
Förmodligen har ni blivit lurade eller lurat någon idag, eftersom att det är första april. Själv blev jag riktigt lurad av min lärare som sa att vi skulle göra om ett prov, för att hon tydligen hade läst fel på instuktionerna. Hon delade ut provet, och så började vi svara på frågorna ända tills vi kom till den tredje frågan där det stod "Lägg ner pennan. Du har blivit lurad. April, april!".

Nu ska jag gå till köket och blanda ihop lite dipp, och därefter ska jag sätta mig och mysa framför TV:n med massor av sötsaker och bra program. Om det inte är något bra program på TV, så räddar jag såklart mig själv med någonting som är lika bra - nämligen boken "I taket lyser stjärnorna". Ha en fortsatt bra fredagskväll, alla mina söta läsare! ♥


RSS 2.0