London, dag fem!

Hejsan!
Under de dagar som jag inte har uppdaterat bloggen har jag haft fullt upp med att se så mycket av London, som möjligt. Jag har bland annat åkt "London Eye", som är världens näst största pariserhjul. Varit inne på "Madame Tussauds" där jag har sett otroligt verklighetstrogna vaxdockor och en 4D-film."London bridge".


"London eye".


Har också druckit otroligt mycket "Coca Cola" mellan de olika attraktion-
erna under veckan.


Jack Sparrow som är spelad av Johnny Depp, inne på "Madame Tussauds".


Idag gick jag upp i "The Monument" som hade hela 311 trappsteg (!!!)
som man var tvungen att både gå upp och ner i.London!

Hejsan!
Igår runt klockan 09:00 på morgonen landade planet som jag åkte med i en stad i Storbritannien. Kan ni gissa vilken stad? Jo, nämligen London!

Så, efter att vi hade tagit våra väskor gick vi runt och började "utforska" staden lite smått. Först gick vi till "Mc Donalds" och åt en välbehövlig lunch, och nästan direkt efter det stannade vi till vid ett café och åt några muffins.
Efter det gick vi till "Piccadilly Circus", "Green Park" och tittade på "Backimham Palace" där drottningen bor, och där även William och Kate Middleton gifte sig.


Cupcakes och morotskaka!

Hejsan!
För bara någon timme sedan bjöd jag min mormor, morfar och lillebror på ett jättemysigt café i närheten. Dock tog vi med oss fikat, som för övrigt bestod av cupcakes och en stor bit morotskaka, ner till en strand som låg precis brevid cafét. Jättemysigt! ♥Grekland - del ett!

Hejsan!
Eftersom att jag tog en hel del foton i Grekland, så har jag delat upp dem i huller om buller i olika delar - och det här är del ett.


Det fanns tre vilda kattungar på hotellet, som var jättesöta och det var
en självklarhet att passa på att fotografera dem.


Solnedgången var underbar!


Hotellet gjorde väldigt god varm choklad med grädde. Dock drack
jag lite för många, så till sist började jag må illa av dem...

RSS 2.0