Nackspärr!

Hejsan!
Idag fick mamma komma och hämta mig efter skolan eftersom att jag hade en sådan fruktansvärd nackspärr, och det gör fortfarande ont, men dock inte lika mycket för att jag har tagit smärtstillande.
Under eftermiddagen har jag bara vilat, läst lite ur "I taket lyser stjärnorna", suttit vid datorn och tittat på TV vilket jag gör även nu.


Brandmannen Nelly står alla sina bloggläsare till tjänst!


Idag har jag druckit en varm kopp, välbehövande choklad. ♥


Detta fick jag i födelsedagspresent...



1.
Hårspray som även gör håret silkeslent. 2. Tre olika nagellack i
vårens hetaste färger. 3. Tusen gånger starkare. 4. En shopaholics
bekännelser. 5. Mascara. 6. Örngott där det står "Jag är en sömntuta".
7. Muffinsformar. 8. Värmespray. 9. Silkesdroppar. 10. Skärp. 11. Mjukis-
byxor. 12. Presentkort. 13. Sporttröja. 14. I taket lyser stjärnorna.
15.
En receptbok.
+ En T-shirt med gulligt tryck på och en hårinpackning, som jag inte
fick med på bilden.


Earth Hour!

Hejsan!
Som de flesta av er redan säkert vet, så är det "Earth Hour" mellan klockan 20:30-21:30.
Det här är någonting som jag såg att video-programet "Youtube" valt att uppmärksamma med en väldigt rolig och annorlunda idé. Det går ut på att man trycker på en liten lampknapp och då släcks allt runt omkring ner, och blir svart. Dessutom har de länkat en sida som man kan se om man trycker på lampan, på deras hemsida.





It's my birthday today!

Hejsan!
Idag fyller jag år, och en stor del av min släkt från mammas sida ska komma för att fira mig.
Som jag skrev i ett inlägg igår, så bakade jag mina morots cupcakes som är en av alla godsaker som vi ska äta till fika och jag har förberett en hel del saker också. Vi ska ha en frågesport (som jag har gjort) och massor av mer roligt! :D




Observera att detta är ett tidsinställt inlägg!


Presenter och SO-läxa!

Hejsan!
Idag har min mormor och morfar kommit hit, eftersom att jag fyller år på lördag (den 26 mars). När jag kom hem fick jag lite presenter av dem, som jag för det mesta brukar få när de kommer till oss. Jag fick jätte fina och goda saker som jag är väldigt tacksam över!

Jag har dessutom tränat på min SO-läxa som är till imorgon, och nu ska jag bara ta det lugnt eftersom att jag har världens träningsverk i hela lårmuskeln.









 


Presenter och bra humör!

Hejsan!
Imorse gick jag som vanligt till Disa, eftersom att vi går till skolan tillsammans med en annan kompis vid namnet Hanna. När jag precis kommit innanför dörren sträckte Hanna fram två väldigt fint inslagna paket, och därefter fick jag Disas också. Jag öppnade paketen påvägen till skolan, och i varje paket låg det dunderfina saker! Tack så jättemycket! Jag fick paket av dem nu, för att jag fyller år på lördag (den 26 mars). ♥

När jag kom hem höll sig mitt glada humör, och medans jag kollade runt lite på datorn satt jag och hoppade i stolen i takt till musiken som jag lyssnade på. Efter det åt jag några mini-marshmallows.



En ansiktsmask i doft av jordgubb.


Armband som formar sig som olika föremål.


Ett vitt N.


En burk i formen av en cupcake.




 


Svar på tal!



I ett av mina inlägg fick jag en fråga av en person som undrade hur gammal jag är, och det kanske är en fråga som många av er har gått och tänkt på. Jag har faktiskt funderat ett par dagar om jag ska ge ut min ålder i bloggen eller inte, och jag har beslutat att jag inte ska ge ut min ålder än. Någon gång i framtiden kommer den antagligen komma ut, men jag vill inte just nu.



Linskydd!

Hejsan!
När jag hade lite tid över gick jag raka vägen till "Nikon"-kartongen och letade reda på ett linskydd. Linskydd är till för att skydda linsen på eran kamera, så att man inte får några fingrar på linsen och gör så att linsen får fläckar. Linskydd skruvar man på på sitt objektiv, och det är super lätt!






Dagens outfit och detalj!





Svart långärmad tröja - Vero Moda. Thigts, armband och kjol - H&M.


Stora vårtecken och dagen!

Hejsan!
Det var jätte roligt och trevligt att vara med Disa idag. Personligen tycker jag att vi hade otroligt trevligt under hela den tid vi var med varanndra!
Nu är det även dags att avslöja vilket tema jag valde att fotografera Disa som, det var ingenting mindre än "Alice in Wonderland". Efter att jag hade fotograferat temabilder, så gick vi bara spontant runt och fotograferade allt i vår väg medans den härliga vårsolen sken över oss.

Just nu sitter jag i soffan och hela familjen är samlad runt TV:n där vi tittar för fullt på "Råttatouille". Hela dagen har haft världens högsta mysfaktor! ♥


Det krävdes inte mycket för att få till denna härliga vårbild på Disa.





Vårsol och Disa!

Hejsan!
Igår vågade man inte ens önska att våren var påväg, men idag vet man att den är det eftersom att mycket snö har smält över natten och det är fem grader varmt, och sol.

Jag ska snart ut i den härliga vårvärmen och fotografera Disa i ett visst tema. Därefter ska vi ut en sväng på stan och under resten av dagen ska jag bara njuta och ta det lugnt. ♥


Här är en liten ledtråd om hur temat kommer vara.


Fredagsmys!

Hejsan!
Nu sitter jag tillbakalutad i soffan inne i vardagsrummet, samtidigt som jag tittar lite på ett program som handlar om två personer som har "Tourettes syndrom". Under resten av kvällen ska jag bara njuta och koppla av lika mycket som jag gör nu!
Min fredagskväll har varit jättemysig och trevlig hittills, fast min mage är helt fullproppad med massor av mat.

Hur ser eran fredagskväll ut?


Denna härliga ansiktsmask hade jag på mig under gårdagen.


Oj, då var visst alla "Pocky"s uppätna...


Ni kanske märker att jag gillar att rita på mina fingrar/händer?


Bara så att ni vet att jag tänker på er och bloggen. Ni är världens
bästa läsare! ♥


Ett bra tips!

Hejsan!
Har du tråkigt någon gång, och dessutom har en fulladdad kamera som du kan greppa villken sekund som helst? Då har jag ett toppen tips!
För bara någon dag sedan letade jag upp en enfärgad vägg i huset, ställde in kameran på självslutare (10 sekunder) och satte den på ett skåp (vilket jag brukar använda eftersom att jag inte har ett stativ). Därefter sätter du på en valfri, bra danslåt från "Melodifestivalen 2011" och sätter på dig någonting ur din garderob som du förknippar med schlager och därefter är det bara att börja fotografera dig själv, om och om igen!


Det jag försökte förmedla i mina bilder, var all den glädje och energi
 man har på scenen i "Melodifestivalen 2011".


Hemliga bloggpausen är slut!

Hejsan!
Nu är min hemliga bloggpaus över, och jag tror att några dagars ledighet från bloggen var allt jag behövde för att få mer insperation till mina blogginlägg och det fick mig även att förstå att jag inte kan vara ifrån bloggen och er, mina kära läsare under en längre tid.

Under dagarna som har gått har jag hunnit med en hel del, bl.a: har jag varit på genrepet av "Melodifestivalen 2011" villket var jätteroligt och bilder från det kommer! Jag har även varit på en fest eftersom att två kompisar till mig fyllde år, och de fick varsin pocket av "Tusen gånger starkare", och så har jag och Disa varit på stan och handlat lite smått och gott, som ni kommer se på bilderna.

Igår hann jag faktiskt med att baka cupcakes, som jag även bakade i detta inlägg.


Jag har hittat världens bästa asiatiska butik, där man bl.a: kan köpa
"Pocky" och massor av andra godsaker.


Min nya T-shirt från "New Yorker".


Rekomenderas stort, även fast jag fick den i förrgår! Den visar
så stor skillnad, på så få dagar.


En sort av detta ursöta strössel använde jag när jag bakade cupcakes.


Utflykt och läxor!

Hejsan!
Idag har jag gått runt i utan smink och bara mjukiskläder, vilket var riktigt skönt!
Anledningen till varför jag har gått runt i mjukiskläder är för att halva min klass, och halva mina pararellklasser har varit på utflykt hela dagen och vi fick bl.a: möjligheter som att hoppa i en isvak om vi ville.

Nu ska jag ta mig en lång, varm dusch och därefter måste jag göra två stycken läxor som är till imorgon. Ångrar mig att jag alltid gör läxor i sista minuten, när jag inte har lusten eller orken kvar.




Bilder från veckan och lite om dagen!

Hejsan!
Idag är det "Internationella kvinnodagen", men även "fettisdagen". Själv åt jag ingen semla, eftersom att jag inte är speciellt förtjust i den mastiga grädden och mandelmassan (det är bara utsidan/brödet som jag gillar). "Internationella kvinnodagen" firade jag däremot lite tillsammans med Tove och Disa, genom att vi tog hemmagjord isglass, som jag gjorde i ett par formar som jag visade i detta inlägg.

Nu sitter jag i alla fall här mätt och glad, eftersom att jag just ätit ett nygräddat bröd till ett glas kall mjölk.
Om en liten stund ska jag dra mig upp ur skrivbordsstolen och ta fram kläder inför morgondagen, och därefter är det inte särskilt svårt att gissa vad jag ska titta på, nämligen "Stylisterna".

Eftersom att jag inte har haft någon särskilt stor lust till att plocka fram kameran och börja fotografera, så kommer det ett par bilder från söndagen till igår.


Den här bilden är bara för fin ändå!



Namnam, lika gott som vanligt.


Detta önskas!


Kläder från: BikBok & Gina Tricot.

Härligt väder och titt i garderoben!

Hejsan!
Idag har vädret varit helt strålande, och man börjar faktiskt se en skymt av våren.
Vädret fick mig att vilja inviga mina enkla, svarta strumpbyxor för i år, och till det tog jag på mig en enkel tunika/klänning och jeansjackan över det hela.

Nu ska jag ta en titt in i min garderob, och leta fram någonting snyggt inför morgondagen och därefter blir det helt klart "Solsidan" och ha på mig ansiktsmask (om jag hinner med det).
Ett till inlägg ska snart dyka upp i bloggen också, och där har jag lyckats med att sätta ihop ett litet collage på vad jag troligtvis ska köpa om allting passar. Jag är faktiskt sugen på att ta en sväng till "Lagerhaus" också.




Mitt gosiga nattlinne som jag fick av min mormor, som köpte det
i Italien.


Lite smått och gott i godispåsen!

Hejsan!
Om bara några sekunder ska jag sätta mig med min underbara, lilla godispåse framför "Melodifestivalen 2011". Vilka/vem vill ni ska komma vidare till finalen i "Globen? Och vem tycker ni är värdig att vinna hela "Melodifestivalen 2011" och få en plats i "Eurovision Song Contest"?




Mycket smaskigt i godispåsen.


Ännu ett insperations-collage!

Perfect Match


En helt vanlig torsdagskväll!

Hejsan!
För ett bra tag sedan fick jag i mig mammas underbara pizza, samtidigt som jag gjorde färdigt lite skolarbete som skulle in imorgon.
Nu har jag precis tittat färdigt på det senaste avsnittet av "Stylisterna", men nu går jag vidare till att kika på "Rum för en stjärna".








Svar på frågestunden!


Tycker du om päron?
Ja, särskilt när de är delade i klyftor.

Vilken är din absoluta favoritlåt?
Oj, mina favoritlåtar varierar sig väldigt mycket. Men just nu har jag faktiskt ingen riktig favoritlåt, eftersom att jag inte har hittat någon ny låt att lyssna på.

Vilken film har du sett flest gånger - och hur många gånger?
Jag har tittat några hundra gånger på alla mina filmer.

Har du klappat en kaktus någon gång?
Haha, nej, och jag kommer nog inte göra det heller.

Vad är det bästa du vet med att blogga?
Att kunna uttrycka mig i ord, och visa upp mina fotografier som jag tar.

Vilken var den senaste boken som du läste?
Den senaste bok som jag har orkat läsa ut, är "Ursäkta att man vill bli lite älskad" av Johanna Thydell.

Tycker du om vintern?
Inte för tillfället.

Varför har du runda hörn på dina kort? Och om du skariver något under ett kort så är det sne text. Precis som Foki. Försöker du härma henne/vara som henne?
Bra fråga, Maria! Jag har runda hörn på mina kort för att jag tycker att det ser bättre ut, och korten framhävs mer som "mjuka" än "hårda". Visst, jag hämtar insperation till min blogg, från bl.a: Fokis blogg, men jag försöker hålla mig till att vara mig själv.


Gårdagens outfit!

Hejsan!
Nu ska jag gå ner och ta någonting att äta eller dricka. Jag tror att det blir smoothie som jag mixar ihop, men man vet aldrig när man väl kommer till köket.
Min kväll kommer bestå av tittande på "Stylisterna" och lite läsande i instruktionsboken som kom med till min "Nikon D3100", som jag skrev om i detta inlägg. 


Gårdagens outfit.

OBS! Glöm inte bort frågestunden (som du hittar i detta inlägg)! Frågorna besvarar jag på under morgondagen.


RSS 2.0