Hipp hipp hurra

På dagens schema stod firandet av Kajsas födelsedag.

Felicia och jag mötte upp henne inne i stan där vi fäste en ögonbindel för hennes ögon. Vi ledde Kajsa till ett café där jag och Felicia stod för betalningen samt gav henne en presentpåse med annat smått och gott. 

Definitionen av vardagslyx är att slå sig ner på en servering med en god smoothie eller en smörgås och prata massor av strunt. Alla blogginlägg om mat, lär alltså fortsätta postas...

Stort grattis till dig, Kajsa!


Hårslingning på G

I eftermiddags träffade jag Felicia och Tove för att assistera vid slingningen av Toves hår. Medan färgen verkade, blandade vi iordning iste och fikade. Hann inte se det färdiga resultatet, men det blev säkert jättefina, blonda slingor! 

Tovs håller för näsan på grund av att färgen luktade så starkt, haha.

MBMJ

Min kära mor, som har varit iväg på en outlet, skickade iväg ett sms om att jag skulle få en liten present när jag kom hem. Denna present var i form av hårsnoddar som används som armband. Är jättenöjd, eftersom jag tidigare spanat in dessa!


Ed Sheeran

Felicia och jag har biljetter till Ed Sheeran i november! Tycker att han är oehört musikaliskt begåvad, så jag är verkligen exalterad på att få höra och se honom live.


SATC

NU: Tittar på Sex and The City och dricker hallonte med honung och mjölk i. Älskar SATC och vet inte hur många gånger jag har sett filmerna sedan de släpptes! Förstår om någon kanske inte gillar dem (eller ja, egentligen inte), men för mig är det precis min kopp av te.


RSS 2.0