Saturday

Imorse bjöd Tove på brunch á la Gossip Girl. Hon hade verkligen stått i med att baka allt från bröd till att grädda våfflor och ha flera olika alternativ på smoothies. Dessutom bidrog Miriam med hemmagjorda croissanter, och hur gott är inte det med lite Nutella på?

Efter brunchen skyndade jag mig hem för att fixa inför min middagsbjudning. Jag stod i en timme och bakade slutty brownies som jag sedan blev tvungen att slänga på grund av att de blev stenhårda. När Felicia anlände fick hon styra upp min matlagning. Kvällen slutade i alla fall lyckat!


Intervjuer

Nu när jag är sjuk och sängliggandes har jag röjt igenom gamla intervjuer med Skavlan och Vouge. Inte alls krävande samt mycket roande att se! Vouge har en serie som jag älskar på grund av dess spontanitet - nämligen 73 questions. Alla intervjuer som jag har sett inom serien har varit bra, men jag måste ändå säga att jag föll lite extra för intervjun med Blake Lively, vår allas favorit från Gossip Girl! Hos Skavlan hittade jag ett gammalt klipp med Jay-Z från 2009. Visste inte så mycket om Jay sedan tidigare, men han visade sig ha en mycket intressant personlighet med mycket kloka saker att berätta.
 

Påskmiddag


Glad påsk

Efter en del om och men, bestämde jag mig följa med på Insurgent tidigare idag. Varför jag tvekade berodde på att jag inte har läst färdigt boken. I vissa fall ger detta en större förståelse för handligen samt eventuella budskap. Filmen levde i alla fall över mina förväntningar, och nu hoppas jag att resterande 2/3 av boken är lika bra! 
 
Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och smaskar jag på lite godis ur mitt påskägg i väntan på middag. Vi ska äta påskbord, vilket ska bli gott! Älskar både julbord och påskbord. Dessvärre är min aptit inte särskilt stor idag då jag har gått och blivit sjuk.
 

Filmtips

På senaste tiden har jag sett en del nya och spännande filmrullar. Jag tänkte därför tipsa om fyra stycken dramafilmer som alla kanske inte känner till sedan tidigare (åtminstonde jag gjorde inte det).
 
 
8 mile; Eminem spelar huvudrollen som den unge rapparen B-Rabbit. Han drömmer om att nå framgång inom rappen och uppmuntras att ställa upp i ett battle mot ett konkurrerande gäng.
 
The blind side; Baserad på Michael Oters liv innan han blev en framgångsrik amerikansk fotbollsspelare. Michael är en hemlös kille från trasiga förhållanden. Han bjuds in till en välbärgad familj som hjälper honom att nå sin fulla potential.
 
 
An education; Baserad på den brittiska journalisten Lynn Barbers självbiografi. Filmen utspelar sig i London år 1961. Unga Jenny förälskar sig i den dubbelt så gamla David som tar henne till en annan tillvaro med konserter, nattklubbar och resor till Paris.

Stand by me; Baserad på Stephen Kings novell The Body. De mycket unga pojkarna Chris, Vern, Gordie och Teddy bestämmer sig för att gå på jakt efter ett försvunnet lik. De tänker mest på äran och berömmelsen som de kommer att få, men i själva verket händer mycket mer mellan de fyra.

RSS 2.0