MP3-spelare och pappas gamla basker!

När jag tittade igenom mina lådor idag såg jag min MP3-spelare som jag fick i julklapp någon jul. Anledningen till varför jag inte har använt den så ofta är för att jag har tröttnat på musiken jag har i den, så någon dag den här veckan får jag ladda över några låtar från mina skivor till MP3-spelaren. Dessutom ska jag nog ta med mig mamma ut på stan för att köpa ett par blåa converse som mina fötter kan bära under våren.

Innan jag skulle åka skridskor med pappa också satte jag på mig en basker med små skelett på som pappa köpte när han var ungefär tjugofyra år, på skoj, och faktiskt var den ganska läcker!




Min dag i bokstäver!

Att jag skulle röja hela skridskobanan var väl lite att ta i. Jag menar, där ställde jag mig upp på isen helt ringrostig och kunde knappt åka ens, men det blev såklart lite bättre efter ett tag. Dessutom skulle pappa lära mig att göra hockeystopp, eftersom att vi ska göra det baklänges på gymnastiken den här gången, men jag hoppas att vår gympalärare inte har blicken på mig då eftersom att jag kommer att fuska lite.

Förutom att ha åkt skridskor med pappa så har jag bl.a: sprungit runt i huset och fotograferat och försökt mig på att göra matteläxan, men den kan jag göra imorgon istället.
Alldeles nyligen så bokade vi (pappa) en resa till Rhodos i Grekland som blir det vi ska åka till i sommar - härligt! ♥

Om någon minut börjar tredje avsnittet av "Solsidan", så jag ska sätta mig med ett glas kall smoothie och titta på det med mamma och min lillebror, tror jag. 


Här är en liten bättre bild på hur jag ser ut idag.


Lite svart-vita bilder gillas av mig!


Årets första, "riktiga" skridskoåk!

Hejsan!
Igår bloggade jag ingenting eftersom att jag var i full färd med att skriva på min svenska läxa, som jag har gjort färdigt nu. Den gick ut på att vi skulle skriva en berättelse där några speciella ord skulle ingå. Min berättelse skrev jag på datorn och den blev fyra stycken A4 papper lång, eller hur man nu säger.

Just nu håller jag på att göra i ordning mig för pappa och jag ska ta (för mig) årets första "riktiga" åk med skridskor. Vi får se om jag lyckas röja skridskobanan med mina nya skridskor som vi köpte idag.

Idag ska jag inte göra så mycket mer än att pyssla lite, ta det lugnt och göra lite små grejor.


Min smoothie som jag drack imorse, och igår morse! Hur kan en mix med bär
och lite till vara så sjukt gott egentligen?


Laddar upp en bättre bild senare på hur jag ser ut idag. (I love black and
white pictures ♥)

 


Min fredag hitills!

Hejsan!
Min fredag har varit perfekt hitills, och det känns något otroligt skönt att det äntligen är helg efter en arbetssam vecka. Ni vet, helg innebär ju sovmorgonar och mycket mer!

Till middag åt jag och min familj massor av olika skaldjur och olika sorters bröd/kex till det och till efterrätt åt jag en läskande isglass, nämligen en "Twister" - mums! ♥

Just nu sitter jag med datorn i famnen, i vardagsrummet medans jag sitter och stirrar in i TV:n där "Legend of the Seeker" går på sexan just nu. Spännande, spännande! Men nu ska jag ta ifrån mig datorn, ta en godis och gå upp och ta en varm, härlig dusch.








Guide: Lär dig att fotografera vattendroppar!

Du kanske tycker att det låter super enkelt att fotografera vattendroppar, för det är ju bara att ha en kamera och en vattenkran. Men, nej, det är så mycket mer än det! För det gäller att ha en bra strategi, och att man fotograferar i rätta ögonblicket. Men nu ska jag inte låta så att det låter allt för svårt och tråkigt, för det är det
verkligen inte! Som man brukar säga, övning ger färdighet, tänk på det! Lycka till nu!


1.
För att bygga upp din egen fotostudio som du behöver för att fotografera vattendroppar, så behöver du först en till två stycken papper.


2. En bra tejp.


3. Två stycken burkar. Den ena ska vara hög, och den andra kan du
välja själv vilken du ska ta, men det ska helst vara en fyrkantig burk.


4. En vattenkran.


5. En bra kamera.


Såhär gör du:

1. Ställ den höga burken upp-och-ner i diskhon.


2.
Sätt den mindre burken ovanpå den upp-och-ner vända burken. Obs! Den här burken ska inte vara upp-och-ner vänd.

3. Sätt upp papprerna i bakgrunden och kolla med kameran så att det silvriga från diskhon inte syns. (jag fotograferade så ni ser hur jag satte upp den med tejpen)


4.
Fyll den mindre burken med vatten upp till några centimeter från kanten.

5. Nu sätter du på kranen väldigt försiktigt så att det droppar några vattendroppar från den, och sedan är det bara att börja fotografera, fotografera och fotografera!

6. Nu när du har fotograferat så kan du redigera de bilderna du blev nöjd med, t.ex: beskära och ändra färgbalans om du har en systemkamera eller använder ett redigeringsprogram där man har de möjligheterna.



Nästintill perfekt dag!

Hejsan!
Dagen har varit nästintill perfekt idag, och då kanske ni undrar varför det inte var helt perfekt. Jo här ska ni få en liten ledtråd, gissa om det var k-k-allt? Men nu ska jag berätta lite om min skoldag, och vad jag har gjort.
Första lektionen var vi på en annan skola eftersom att en nia (som hade profilen, kultur) på den skolan hade satt upp en musikal som min klass och jag var inbjudna till. Den var super bra, och det gjorde mig ännu mer säker på att det är det jag ska välja som val till sjuan.
Våran andra lektion var svenska, och våran svenska lärare hade med sig hennes systers son, Peter som flyttade till Holland när han var nio år men bor nu i Teneriffa med sin flickvän Bibí som kom från Urugay som också var med i skolan. Hon hade aldrig upplevt snö förut, hon hade aldrig varit i Sverige förut och hon kunde inte prata svenska. Dessutom kunde hon inte prata så bra engelska men man uppfattade i stora drag vad hon pratade om när hon skulle berätta lite om Urugay och när vi skulle ställa frågor till henne och Peter om Holland och Urugay. Mycket intressant faktiskt!
Vår tredje lektion var fysik, då vi gjorde ett ganska långt expriment som gick ut på att vi skulle se vilket vatten som sjönk till botten först, det kalla eller det varma. Och vi hade färgat de i två olika färger.
Därefter hade vi lunch, då vi åt någon slags kyckling och potatis klyftor - mums! ♥
Efter lunchen hade vi idrott, men jag var inte med. De andra åkte skridskor och Bibí med. Hon var väldigt duktig för att vara första gången för henne!
Nu kommer vi äntligen fram till vår sista lektion som var "geografi data", och vi fick fortsätta lära oss några grunder i "Power Point" inför våra redovisningar av länder vi har arbetat med under datalektionerna.

När jag kom hem drack jag lite O'boy och åt min goda youghurt och kalla hallon vilket jag tycker är jätte gott! Efter det så har jag bara suttit vid datorn, ätit middag och fotograferat till en liten guide i att fotografera vattendroppar som dyker upp här i bloggen lite senare.
Ikväll ska jag bara titta på "Hemliga Prinsessor" och ladda mig inför morgon dagen då det äntligen är fredag, vilken innebär fredagsmys!



Jag gör tummen upp för en bra dag!


Svenska läxan!

Hejsan!
Just nu sitter jag och letar runt lite på "Google" för att se vad olika idiomatiska uttryck betyder. Det är det min svenska läxa går ut på och lite mer. Roligt? Nej.

Efter det har jag inga speciella planer mer än att jag bara ska ta det lugnt inför morgondagen och kanske ta med mig kameran till köket för att göra en guide till er för att visa hur man fotograferar vattendroppar och så kanske jag gör en guide på något pyssel.

Vad har ni haft för er idag?




Dagen med Felicia!

Hejsan!
Idag tillbringade jag eftermiddagen tillsammans med Felicia. Först av allt tog vi en sväng till "The Scrapbook Store" eftersom att jag behövde inhandla lite material till mitt hemliga projekt som jag ska påbörja snart, och jag lovar att ni ska få se bilder på det när det är färdigt. Spännande, spännande!
Därefter gick vi hem till mig där vi tog lite mellanmål (O'boy och naturella riskakor), sedan hade vi vår lilla tradition. Kitteltävlingen, och jag skrek en hel del och väldigt högt. Sedan tittade vi lite på "Eclipse" som jag fick i julklapp av min moster. ♥

I alla fall, nu ska jag ta en snabb dusch och sedan blir det att hoppa i det blommiga nattlinnet och titta på "Mean Girls" återigen. Love it!

Här nedan kommer ni se grejorna jag inhandlade till mitt hemliga projekt!













Dagens outfit!




Lite allt möjligt!

Hejsan!
För bara några minuter sedan satt jag och drack en härlig, varm kopp med O'boy i och till det år jag en toast.

Just nu sitter jag bara framför datorn, men jag ska inte sitta fastklistrad allt för länge eftersom att jag ska sätta på "Mean Girls" som jag fick låna av Emma snart. Därefter ska jag troligtvis läsa det senaste nummret av "Julia" som damp ner i min brevlåda idag. Härligt, härligt! Efter det blir det att göra matematik läxan som handlar om decimaltal.


Ni ser den fina koppen va? Den fick jag faktiskt av min lillebror i julklapp. ♥


"Mean Girls" och "Julia".


Min matteläxa.




I'm a pink lady!

Nu kommer vi till den kluriga frågan ännu en gång. Vad tänkte jag egentligen när jag valde att klä mig så som jag gjorde idag? Jo, jag rotade lite i min garderob och hittade den här tunikan/klänningen som jag senaste gången bar i sommras, men jag tänkte att den inte kunde ligga och damma i garderoben tills att den blev för liten. Till det tog jag på mig ett par svarta strumpbyxor så att mitt knä, ja... Ni förstår säkert. När jag skulle gå in på toaletten och byta om såg jag en sjal ligga på golvet, som jag tyckte matchade och sedan blev jag the pink lady.






"Hemliga Prinsar" och en gosig RYAmatta!

Goddagens!
Idag har jag barat legat i min säng med datorn i famnen, för att jag har haft så pass ont i mitt knä att jag inte kunnat göra någonting idag förutom att kolla runt på olika bloggar och titta på några program på "SVT Play", vilket jag håller på med nu också. Just nu tittar jag på "Hemliga Prinsar", och är på tredje avsnittet.

Någon gång till veckan ska jag inhandla lite grejor från "The Scrapbook Store" inför mitt första projekt med "riktiga" material. Men det får bli en hemlighet hur det kommer att se ut, och ni får inte se resultatet förrän jag är färdig med det!
I alla fall så funderar jag på om jag ska lacka om mina naglar i en apelsin orange färg som jag fick låna av Felicia. Fast jag vet inte, jag är mer sugen på att ha någon röd eller pastellig färg så antingen blir det att jag lånar eller handlar in det. Nu till den sista grejen jag vill säga, jag älskar min härliga, gosiga och gröna (favorit färgen) RYAmatta! ♥


I en position som gjorde ont, och legandes på golvet fick jag en bild som
visar exakt hur gosigt den är!


Ju mer jag tittar på det, desto mer sugen blir jag på att bära den härliga
färgen på mina naglar. Men någonting säger nej. Ska jag, eller ska jag inte?


Elsa och TV!

Hejsan!
Idag har jag spenderat min dag tillsammans med Elsa, och vi hade jätte roligt! Vi spelade in film hela tiden som vi redigerade i ett film redigerings program som hon har på sin dator. Till filmen så gjorde vi en tillbringare med en super god hallon smoothie. Under tiden att vi filmade så petade hennes lillebror, Axel, in en lapp genom dörren som var till mig (se bild). Hihi, man blir för glad när småbarn gillar en! ♥
Vi visade upp den för våra föräldrar när vi var klara med den.

Just nu ska jag springa till TV:n för att kolla på "Legend of the Seeker" som jag missade igår pågrund av att jag var på Toves födelsedags fest. Men det kallar jag inte direkt att missa någonting, eftersom att jag hade något sjukt roligt igår. Tack för gårdagen tjejor! Efter "Legend of the Seeker" ska jag nog titta färdigt på "En Shopaholics bekännelser".

Imorgon har jag inga planer, men jag funderar på om jag ska ringa Anna eller Felicia och hitta på någon med någon eller båda av dem.


"Från Axel H, till Nelly. Jag älskar dig."


Slutligen blir det en bild på hur jag ser ut idag. (det ser ju "jätte fint"
ut när man ser handduken jag har slängt på golvet)





Nytt till rummet och partytime!

Hejsan!
Nyss var mamma och jag iväg en sväng till ett köpcentrum där vi köpte en ram till ett kort som står på mitt skrivbord, en grön "Ryamatta", två stora kuddar och ett beige/vitt överkast.

Klockan halv sju ska jag iväg på Toves födelsedags fest, och det kommer att bli jätte roligt hoppas jag! Vi kommer att få äta tacos (som jag älskar ♥) och annat lite smått och gott. Det jag köpte till henne får ni se i ett senare inlägg i fall att hon på något sätt skulle hitta till min blogg. I alla fall så kommer jag att ha på mig samma klänning som jag bar under nyårsafton och julafton.

Just nu ska jag bara ta det lite lugnt innan festen börjar, genom att sitta och titta igenom "Sofis mode" och "Klick, eller kanske titta lite på "En shopaholics bekännelser" som jag fick låna av Emma som jag ville, även fast jag har tittat på den två gånger redan. Men jag kan aldrig, aldrig få nog av den filmen!


Det här vad det jag åt till fika.


Min goda yoghurt gillas väldigt mycket!


Klickeli klick!



"The Scrapbook Store" och kurs!

Goddagens!
Idag i skolan så hade vi som första lektion matematik, och vi jobbade med decimaltal i matteboken vilket vi inte har jobbat i på jätte länge. Andra lektionen hade vi svenska och våran svenska lärare gick igenom nästa läxa och några redovisade om vad de hade gjort under jullovet, fast jag får göra det imorgon eftersom att jag glömde min tankekarta hemma. Oupsi... Där efter hade vi fysik, och vi gjorde ett experiment där vi skulle se vilken av alla fem olika skedar (rostfritt, silver, plast och glas) som snabbast gav värme, eftersom att vi hade satt fast en ärta på varje sked och sedan stoppade vi ner skedarna i ett glas som vi hällde kokvarmt vatten i. Lite svårt att förklara, men det får duga med den förklaringen. Sedan hade vi gymnastik som inte jag var med på, och sist av allt hade vi data.

Efter skolan gick jag på en affär som heter "The Scrapbook store" med Tove och Felicia, det känndes som att jag gick in i ett slott fullt av scrapbooking saker! Och gissa mer? Jag kom in på nybörjar kursen! Wiho! ♥
Därefter gick jag hem tillsammans med Felicia och då pratade vi lite och ni vet, bara tog det lugnt.


Ett nagellack som jag köpte i tisdags när jag gick på stan med Disa.


Papperna till scrapbooking.


Några plastblommor.



Ännu fler plastblommor.


En meters band.


Små "klistermärken".


Såhär ser jag ut idag!

 



 


Aj! Mitt knä...

Hejsan!
Min skoldag började med att jag och min klass åkte skridskor på gympa lektionen. Det var ingenting jag direkt längtade till. När jag väl kom ut på isen blev det svårt för mig, eftersom att jag inte åkt skridskor alls det här eller det föregående året! Det blev ju inte direkt bättre när det var min pappas skridskor som jag skulle ha på mig, även om vi hade sulor i och jag hade "tjocksockar" på mig.

När det hade gått några lektioner, och när Disa och jag skulle gå ut från matsalen för vi hade precis ätit färdigt så ramlade först Disa för att det var så halt, men hon fick bara ett litet skrubbsår. Därefter ramlade jag, men jag fick ett väldigt djupt sår så jag var tvungen att gå till skolsköterskan och efter att jag hade varit där och gjort massor av saker åkte jag hem, med ett svullet knä, inlindat i bandage.

Men när jag hade kommit hem, satt mig i sängen och skulle kolla mina e-mail så hade jag fått ett mail från min mormor som skrev såhär "Hej Nelly, läste din blogg och såg att du inte kunde ringa med din mobil, då rycker mormor in slå det här nummret så får du veta" och när jag skrev in "koden" i min mobil så hade mormor skickat 100 kronor till min mobil! Tack mormor, du är bääääst! ♥


I alla fall, nyss tog jag mig ett glas hallon smoothie, lite "Actimel" och två stycken naturella riskakor med smör på, och nu kikar jag igenom "Sofi's mode" som jag fick av mamma. Hihi, tack så mycket för den och tack för mina nya jeans (som jag fick igår, men mamma har köpt nya nu) som sprack, blev sönder klippta och blodiga! ♥





50-tals klänningar!

Visste ni att jag har börjat gilla 50-tals klänningar nu? Eller, jag har alltid gillat klänningarna efter att ha sett folk från filmer ha på sig dem, men nu har jag börjat gilla dem lite extra efter att ha klickat runt lite på "Google" och sett en hel del fina klänningar.

Satte ihop ett litet collage med några av de finaste klänningarna.


Noll kronor kvar!

Godmorgon!
Igår hade jag 7,86 kronor kvar på min mobil som skulle räcka tills februari. Men vad tror ni inte att jag gör? Jag går såklart in på internet och testar att mobilblogga, men precis när jag hade skrivit färdigt mitt lösenord och allt så var de pengarna slut! Så nu har jag exakt noll kronor kvar, så jag kan därför inte sms:a eller ringa från min mobil på två veckor nu, great!


Min mobil är en blå W595, som du kan se på bilden över.


Scrapbooking!

Hejsan!
Jag tog väl i lite mycket när jag skrev att det skulle bli superbra uppdatering under lördagen, då jag inte skrev några inlägg alls! Förlåt igen, men jag hade total bloggtorka.

Idag skulle jag egentligen har varit med Anna, men det blev aldrig av eftersom att det spöregnade och jag hade en lätt huvudvärk, fast det har gått över nu. Eftersom att jag satt vid datorn ungefär hela jullovet och igår, så hade jag helt enkelt tröttnat på att sitta vid datorn hela dagen. Så istället kollade jag först på några scrapbooking tutorials på "Youtube", och sedan "scrapbookade" jag lite med de material jag hade hemma. Så nu är första scrapbookingen avklarad!
Därefter har jag suttit och tittat i massor av tidningar som mamma har köpt, därav "BUBLEROOM", "Damernas värld" och "Femina" och jag är full av insperation nu! ♥


Nu hänger min scrapbooking fint på vårat kylskåp.


Galet mycket insperation! ♥

 


"Legend of the seeker".

Hejsan!
Idag efter skolan var jag, Felicia och Anna med varanndra hemma hos Felicia. Bland annat pratade vi och hade jätte roligt tillsammans!

Just nu har jag sprungit upp till datorn för att göra ett inlägg, men jag får snabba mig för snart är pausen på "Legend of the seeker" slut. I alla fall, så ser mitt fredagsmys ut så att det blir godis, chips, gräslöksdipp och såklart "Coca Cola", sedan ska familjen titta på "Legend of the seeker" och "Let's Dance".


Faktiskt så gillar jag mitt val av kläder för idag jätte mycket! ♥


Nagellacksdag med Felicia!

Hej!
Idag har jag vart till skolan, men stod dock över gymnastiken pågrund av min stukade fot. I alla fall, så hade vi ett prov i matte där vi skulle göra massor av olika frekvenstabeller, sedan hade vi svenska då vi gick igenom våran läxa och en ny arbetsbok som vi har börjat jobba i. Därefter hade vi fysik och det får nu stå med på listan för mina favoritämnen, haha! Till lunch blev det mackaroner och köttfärssås, och därefter hade vi gymnastik och sedan så avslutade vi dagen med geografi data. Och imorgon ska vi börja med syslöjd! Huhu, kommer att sakna Åke som var vikarie hela höstterminen i träslöjd. :'(

För ungefär en halvtimme sedan kom jag hem från Felicia och vår lilla nagellacksdag. Bland annat skrubbade vi våra händer, satte body lotion på dem och sedan var det dags att lacka sina naglar i en härlig färg. Jag själv var sugen på turkost, medans Felicia valde en romantisk röd färg. Resultatet på det blev över förväntan! ♥

Jag vill också be om ursäkt för den låga uppdateringen, men ni vet man måste ju satsa mycket på skolan. Men jag ska nog lyckas med att klämma in några fler inlägg. Fast imorgon kommer jag ha fullt upp, jag ska nämligen vara med Felicia då också, och sedan så kanske jag är en stund med Emma, Tove, Maja och Felicia för vi ska filma en show, men vi får se hur det blir med det. Därefter blir det såklart "Legend of the Seeker" och efter det blir det "Let's Dance", men jag ska försöka med att få in några inlägg under reklamen, men om det inte går så lovar jag er att det blir en superbra uppdatering under lördagen.


Jag och mina turkosa naglar.


Lekte lite med inställningarna på kameran, så slutresultaten blev såhär.




Play-program och gårdagen.

Idag har jag suttit i sängen och bara tittat på massor av play-program, vilket jag måste erkänna var rätt skönt faktiskt så att man kan bli lite uppdaterad om olika program som man bara har hört talas om, men aldrig har sett. Eller vad tycker ni?

Igår var jag tillsammans med Emma, och jag tycker att ni ska kika in på hennes blogg Emma Pyssling för den är verkligen bra och den handlar om allt som händer i hennes vardag! I alla fall, vi tittade på filmen "Bad Santa" och den var väl lite sorglig, men inte riktigt den typ av filmer jag själv brukar titta på. Och en grej som ni måste veta är att hennes rum är såhääär fint! I'm in love whit a room that's not mine. ♥


Jag ska börja med scrapbooking, men måste inhandla lite material först!

 


Varning för ett ointressant inlägg!

Hejsan!
Imorse när jag skulle resa mig upp ur sängen och ta mina kläder för att sätta på mig dem, så hade ena mitt ben "somnat" och blivit helt stelt, så till sist ramlade jag på golvet och stukade min fot. Stukad fot betyder ingen skola, och därmed ingen Felicia. :( Felicia och jag hade bestämt oss för att vi skulle ha en liten nagellacksdag idag, men så blir det minsann inte.
Det här vart ett väldigt intressant inlägg känner jag.


Här ligger jag i sängen med datorn i knät, och den skadade foten på
en nallebjörn.



Mode - enligt mig!



Jag älskar tubsjalar, och den här färgen var gudomlig! Den finns också i färgerna beige, en slags rosa, svart och blå som den här är. Sjalen kostar endast 99 kronor på "Gina Tricot", så jag ska köpa den om någon månad då jag fått lite pengar till att köpa den. Love it! ♥




Cocoo.se ♥

Gissa vad jag fick hem idag? Jo, jag fick hem de två halsbanden som jag beställde för ett tag sedan från cocoo.se, och jag har bara en sak att säga, att jag blev superduper nöjd! Den var fint inpackad i en liten lila låda med en rosett på och så fick man en skriftlig hälsning från Cocoo - her self. ;)






Vi beställde i min mammas namn, så jag pixlerade bort det av anledningen
att hon inte vill synas i min blogg, och det handlar ju trots allt om mig? Haha,
egotrip.

Men jag skulle inte kunnat handla om jag inte fick pengar till att göra det här av mormor och morfar. Tack, ni är bäst! ♥


Buzz!

Hej!
En stor del av den här dagen har spenderats tillsammans med min lillebror. Egentligen skulle jag kanske vart med Felicia men hon svarade aldrig på mitt sms, så det blev ingenting med det. Så istället spelade min lillebror och jag några omgångar med "Buzz Monster Rumble", "Buzz Robot" och ritade lite.





 


Play-kanalerna gillas stort!

Nu ska jag gå från skrivbordsstolen till sängen och titta på massor av härliga program på play-kanalerna. Vad annars ska man göra när man inte orkar gå ner och sätta på en film ens? Haha, känner mig väldigt lat idag och dessutom är jag ofixad med lockigt hår och allt. Men det får duga när det är ingen annan än en själv som ser mig, eftersom att jag sitter instängd på mitt rum och nördar lite framför datorn - som vanligt alltså. ;)


En bild från imorse. Lekte lite med systemkameran så till sist blev resultatet
sådär - en rosa ton över bilden, ganska läckert om jag får säga det själv även
fast det inte syns så mycket.

 


Reklam för "Actimel"!



Jag tycker att alla borde prova att dricka "Actimel" någon gång i sitt liv, dels för att det är så sjukt gott (synd att man bara får dricka den en gång om dagen) och dels för att det sägs stärka imunförsvaret.


 


Välkommen till familjen, Nikon D3100!

Hejsan!
Igår bloggade jag ingenting alls, för att jag fotograferade väldigt mycket med familjens Nikon D3100 som vi fick hem igår. Jag kommer att ladda upp bilder från systemkameran lite senare idag eller imorgon, troligtvis.

Idag ska jag troligtvis gå på stan med Agnes. Jag vet inte om jag kommer att köpa någonting, utan jag kommer nog bara ha det trevligt med henne och göra sådant som tjejer gör, haha. ;)


En bild på mig och systemisen från igår!




 


Middagen!

Jag kom nyss hem från middagen, och jag kan säga att det var jätte trevligt, mysigt och något  sjukt god mat! ♥
Till förrätt fick vi en jordärtkockssoppa och mörkt, mjukt bröd till det  (nästan så att man tror att man dött och kommit till sopphimlen). Till varmrätt/huvudrätt fick vi lamm, potatisklyftor, en gräddfilssås och en sallad. Medans vi väntade på efterrätten fick vi knäckebröd med tre olika sorters ostar. Och slutligen till efterätt fick vi en hemmagjord blåbärsglass, musslor och hemmagjorda maränger med nötter i. Till maten drack vi barn "Coca Cola" eller "Pommac".
Fantastiskt gott var det i alla fall, och det är inte något jag bara säger utan jag menar det verkligen!


Cypern...



 


Äckligt hår och middag!

Klockan 18:00 är vi bjudna på middag hos ett par vänner, så nyss fixade jag mig lite till det. Körde faktiskt på samma stil som jag hade igår när vi var på den italienska resturangen, om jag ska vara ärlig.

I alla fall, imorgon har mamma fixat en klipptid till mig. Herregud vad härligt! Jag gillar absolut inte mitt hår pågrund av dehär anledningarna: Det är söderplattat, det ser flottigt ut därför och hårstråna sticker utåt. :(
Så jag hoppas att det ser bättre och friskare ut efter att jag varit hos frisören. Men jag kommer skämmas något rejält när hon klipper mitt hår eftersom att det är så frukansvärt sönderplattat.


Det blir en webbkamera bild på dagens outfit.

 


Ett inlägg om gårdagen!

Godmorgon!
Igår var min familj och ett par vänner till oss på en italiensk resturang. Alla skippade förrätten och gick direkt på huvudrätten, då jag beställde en "Vesuvio" och till efterätt delade jag och mamma på en "Key Lime Pie". Dessvärre glömde jag kameran hemma och därför får ni inte se några bilder från gårdagen.

I alla fall, det jag glömde berätta igår var att varje gång mamma och pappa säger "Vi funderar på att gå på en resturang ikväll", så vill jag inte det. Men när jag väl sitter inne i resturangen så är det mysigt osv.

Igår beställde jag även hem två smycken från cocoo.se, och mamma hade köpt en tröja från "Gina Tricot" till mig som jag har visat i bloggen i ett tidigare inlägg och pappa berättade att kameran var påväg. :D

Dessutom såg jag på en film två gånger igår som heter "A Cinderella Story" och jag blev helt mållös. Så bra film, så att jag ska se den idag igen troligtvis.


Vad är det jag har beställt...? Komentera gärna och skriv vad du tror!


 


Tråkigt...

Nyss åkte Olivia till Borlänge för att gå på sina kusiners fest, och då passade jag på att platta mitt hår när hon gått. Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att jag och min familj ska gå på resturang senare ikväll (en konstig sak, jag gillar inte att gå på resturang och varför vet jag inte), men jag tror att jag ska sätta på någon bra film nu. ;)


Idag ser man ut såhär.


Var tvungen att ladda upp en bild på mina strumpor. Visst är de söta? ♥


 


Ge mig blått nagellack!

Hej!
Idag ska jag vara med Olivia ett tag och sedan ska jag vara med Anna.
Jag ska även köpa de två smyckerna från cocoo.se som jag visade i ett tidigare inlägg och sedan så måste jag köpa ett ljusblå nagellack eftersom att jag känner för att ha det på mina naglar.



 

 


Svar på tal!



Hahahaha
frågar:
vart har du hittat bilderna? PS;fin blogg

Jag svarar: Tack så mycket för att du tycker att min blogg är fin! Men nästa gång skulle jag uppskatta om du komenterade med ditt namn. I alla fall, du undrade vart jag hittade bilderna på ett av mina inlägg, alltså svaret på det blir att jag tittar lite runt på internet och så kanske jag hittar några bilder, och ja... :)


Snöbollskrig och film!

Hej!
Förlåt för att jag inte har uppdaterat alls mycket de senaste dagarna för att min hjärna har vart 110 % tom, men jag får hoppas att det "går över" snart!

Idag har jag vart med Olivia och vi har bland annat varit ute och haft snöbollskrig och tittat lite på en film som heter "A Cinderella Story", fast vi ska nog titta färdigt på den snart. Men nu har jag  precis laddat in lite bilder från nyår tills idag och har ångest över att jag inte har någontingt att skriva. :(


Dagens outfit.




Stan och Olivia!

Idag har jag tillbringat dagen tillsammans med Olivia och vi har bland annat varit på stan. Ingen av oss köpte någonting förutom lite fika (en chokladmuffin, två glassar och en Coca Cola)  På "Mc Donalds" och sedan gick vi hem.

Dessutom har jag lite panik eftersom att jag inte vet vad jag ska köpa från cocoo.se för att allt är så himla fint. Åh, typiskt... :(


Webbkamera bilder gillar vi!


Cocoo.se och mormor och morfar i mitt ♥

Det här har jag nog inte berättat, men i julklapp fick jag av min snälla, underbara och mest fantastiska mormor och morfar pengar till att köpa ett smycke från cocoo.se, vilket jag har önskat mig i ungefär ett år, tror jag. Så jag funderar nu på att klicka hem någon av dessa godingar, men jag ska nog titta vidare lite. :)


Vera och Olivia!

Idag har jag tillbringat en stor del av dagen tillsammans med Vera och vi hade jätte trevligt och roligt tillsammans. Vi spelade bland annat ett spel som heter "Bomb it 3", och man blir verkligen beroende (värsta spelnörden jag är). Haha, Vera och jag satt och ropade "Den där gulingen fulingen, han ska jag döda!" osv.

I alla fall, så blev jag överlycklig och hoppade omkring nyss (fast nu är jag helt slut för att jag gjorde det) för att Olivia är här, och det innebär att vi kan vara med varanndra imorgon och så länge hon är här! :D


Längtar till imorgon!

 


Insperation på hög nivå!

Om en bild säger mer än tusen ord, så måste ju två bilder säga mer än tvåtusen ord. Jag säger bara, titta noga för det här är insperation på hög nivå!








Bloggen kommer att bli mycket bättre!

Bloggen kommer bli mycket finare och bättre, så fort min familj har fått hem den söta Nikon D3100.


Haha, det är gott att  äta jordgubbsfil med hallon i.


Boktips!

Jag vill tipsa er om "En prinsessas dagbok"-böckerna eftersom att de är så sjukt bra!
I sommras när jag var hos  min mormor och morfar fick jag "En prinsessas dagbok 6", och den tror jag faktiskt att jag läste ut på bara tre dagar för jag satt verkligen och läste hela dagen lång.

När jag kom hem igen och hade läst ut "En prinsessas dagbok 6", fick jag efter ett tag fortsättningen, "En prinsessas dagbok 7". Men när jag hade läst ut sju:an, letade jag och mamma som galningar över boken i alla bokaffärer i stan, men de hade gått ur sortimentet. Så nu måste jag beställa åttan på internet snart, så att jag inte glömmer bort boken, vilket jag inte kommer att göra. Men ändå!


De är de två böckerna till höger.

 


 


Dålig uppdatering och ingenting gjort!

Hej!
Förlåt, för det dåliga uppdateringen igår och idag. Men imorgon kommer jag ladda in alla bilder från igår i datorn, så då blir det en liten bildbomb.
Igår hade jag och min familj jätte mysigt och trevlig faktiskt, fast alla blev lite trötta och sura (eller i alla fall jag) runt tolvslaget.

Idag har jag bara gått på en promenad tillsammans med min familj, tagit det lugnt och läst lite ur "Ursäkta att man vill bli lite älskad" och nu är jag på sida 224 så det är inte långt kvar tills boken är slut. :(


Jag hade samma outfit som jag hade på mig på julafton, fast jag hade svarta
strumpbyxor.




RSS 2.0