Goodbye Grekland and hello Sverige!

Hejsan!
Anledningen till varför det har blivit bara tipsinlägg som jag gjorde så att de var tidsinställda, var för att jag var i Grekland under en vecka. Men nu är jag hemma igen, lagom brun och med solblekt hår!
Jag skulle bli tacksam om ni komenterade i komentarsfältet om ni vill se fler bilder från Grekland (blogg.se vill inte riktigt ladda upp fler bilder just nu).


Grekland at night.Färg på tånaglarna!

Hejsan!
Jag lackade precis färdigt mina tånaglar i en härlig, sommarfin beigefärg från "Kicks".


Gulliga tår? Inte direkt.
Tips: Hemsida där man gör animeringar!

Hejsan!
På hemisdan picasion.com kan man animera sina bilder, vilket är jätteroligt eftersom att det blir så coolt resultat!

 create an avatar

 make an avatar
Såhär blev mina animeringar som jag gjorde.
Nödvändiga smågrejor!

Hejsan!
Jag tänkte bara visa lite nödvändiga smågrejor som jag köpte för några dagar sedan. Armbandet kommer från "Gina Tricot" och det var femtio procent REA, och borsten kommer från "H&M".
Tips: Deoderanter!

Hejsan!
Att hitta en bra deoderant kan faktiskt vara lite knepigt. För att göra det mindre knepigt, så tänkte jag tipsa om min bästa deoderant som jag har haft - nämligen den deoderanten som är längst till vänster som kommer från "Garnier". Den luktar fräscht och håller svetten borta!
Tips: Hemmaspa!

Hejsan!
Om det känns som att sommaren regnar bort, eller om man har tråkigt, så har jag ett tips! Tipset är att ha ett hemmaspa själv eller med en kompis.
Det första man ska göra är att se efter om man har någon ansiktsmask som ligger i något skåp hemma, eller så kan man söka på "Google" efter hemmagjorda ansiktsmasker.
Därefter kan man tända några ljus i badrummet och lägga blommor på toalettlocket. Efter det är det bara att sätta på ansiktsmasken, och njuta!


Tips om hemsidor!

Hejsan!
Jag skulle vilja tipsa om två stycken hemsidor, som man kan redigera bilder på. Ingen av hemsidorna kräver att man behöver registrera sig för att kunna spara och redigera bilderna. De båda hemsidorna är på engelska, men om man laddar hem "Google translate" till datorn, så översätts texten automatiskt till svenska om det är på engelska eller något annat språk.
Pixlr (http://pixlr.com/): Hemsidan påminner väldigt mycket om "Photoshop", men är lite enklare att lära sig. I början kan det vara svårt och besvärligt att förstå någonting. Men när man väl har lärt sig, så är det helt klart värt besväret!
Photoshop Express (http://www.photoshop.com/tools?wf=editor): Man kan göra snabba redigeringar, t.ex: ändra skärpan och justera ljuset. Mycket lätt att lära sig!
Hemsidorna hittade jag via en jättegullig tjej vid namn Louice.


Nytt inköp: Pippitröja!

Hejsan!
Igår köpte mamma en såkallad Pippitröja till mig, som kostade under femhundralappen på butiken "Flash". Den är väldigt mysig och passar till sena sommarkvällar med ett par brunbrända ben och midjehöga shorts. Jag minns att jag redan som liten ville ha en sådan tröja när jag såg att Pippi Långstump hade på sig den i filmen, och nu äntligen har jag fått den!


Vad tycker ni om Pippitröjorna?Början på ett förhoppningsvis bra sommarlov!

Hejsan!
Dessa presenter som innehöll massor av godsaker överlämnades som avskedspresent till ett par kompisar som ska sluta av mig, Tove och Disa idag. Igår efter att Tove och jag slagit in presenterna satte vi oss framför datorn och skrev två dikter, som jag blev väldigt nöjd över. Hur som helst, hoppas att ni har ett bra sommarlov (om ni har fått det än)!


In the datasal!

Hejsan!
Just nu sitter jag i datasalen i skolan, och vi har fritt arbete. Så jag sitter och lyssnar på musik och pratar!
Imorgon är det sommaravslutning, så idag är det den sista dagen med klassen innan det två månader långa lovet.


Det får bli en gammal bild ur arkivet.


"Upcon" och Anna!

Hejsan!
Idag åkte jag och min mamma en sväng till "Upcon" som ligger i Uppsala. "Upcon" är en stor mässa som fokuserar sig på japansk subkultur/populärkultur. Fast när jag och Disa var där i fredags gick vi runt och frågade några personer om vi fick ta kort på dem, eftersom att de var utklädda till olika mangafigurer!
Hur som helst, så har jag också varit med Anna idag. Vi gjorde i ordning lite godsaker, och satte oss och kollade på film. Jättemysigt! ♥


Jag köpte världens godaste läsk i fredags ("Fanta lemon"). Den brukar
jag dricka utomlands!


Jordgubbar på en onsdag!

Hejsan!
Just nu sitter jag med en stor skål med jordgubbar framför mig, samtidigt som jag lyssnar på musik och tittar på "Family Guy".


RSS 2.0