En veckas semester i Barcelona

Efter en veckas blogguppehåll är jag tillbaka med massor av bilder från Barcelonaresan! Jag tänkte dela upp bilderna från resan i olika inlägg som kommer komma upp på bloggen under veckan. Låter det bra?
 
Andra dagen i Barcelona besökte jag och min familj L'aqvárium som var väldigt häftigt! Först var det bara "vanliga" akvarium med olika fiskar, men sedan var det som ett akvarium runt om en. Efter att vi hade kollat färdigt och ätit lunch bestående av en hamburgare där, så gick vi vidare till stranden och var där resten av dagen.
 
 
 
 
 
 

Believe

Idag när jag var på stan skyndade jag mig in på Åhlens för att köpa Justin Biebers senaste album "Belive" som kom ut igår. Har inte lyssnat igenom alla låtar än, men de låtar jag har lyssnat på har verkligen inte varit till någon besvikelse - snarare tvärtom!Ansiktsmasker och andra bestyr

Dagen har spenderats tillsammans med Disa. Vi kletade på oss ansiktsmasker som vi inhandlat, gjorde en supergod fruktsallad som vi åt framför One Directions DVD - "Up all night, the live tour". Dagen kan alltså sammanfattas som väldigt mysig!

 


Hungerspelen-trilogin

Jag skulle vilja tipsa och rekomendera Hungerspelen-trilogin till de flesta av er som inte vet vilken/vilka böcker som ni ska läsa i sommar. (För övrigt är semesterläsning hur mysigt som helst).

 

Målgruppen för Hungerspelen är ungefär 13-15 år. Boken är både sorglig, fin, romantisk, blodig och otäck på samma gång. Om du tycker att den blandningen verkar vara något för dig - tveka då inte att läsa Hungerspelen!

 

 

 


Inköp av bikinisar

Häromdagen köpte mamma en hallonröd, mönstrad och svart bikini till mig inför sommaren. Alla var från Stadium, och de är verkligen att rekomendera!

Har provat många bikinisar från bland annat H&M och andra liknande butikskedjor, men Stadium "vinner" över dem med hästlängder. Bikinisarna är helt enkelt toppenbra!

 

 


All around the world people want to be loved

Imorgon är Sveriges nationaldag, vilket innebär att jag har ledigt. Så dagen tilll ära (eftersom att man kan räkna denna tisdag som en fredag) åt jag och min familj pizza till middag och vi ska strax äta chokladdoppad frukt. Så-himla-gott!

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag lyssnar bland annat på Justin Biebers nya låt "All around the world" som kom ut på iTunes idag. Hans album som kommer ut om endast några dagar kommer verkligen bli så himla bra!


 

 

 RSS 2.0