Filmtips

På senaste tiden har jag sett en del nya och spännande filmrullar. Jag tänkte därför tipsa om fyra stycken dramafilmer som alla kanske inte känner till sedan tidigare (åtminstonde jag gjorde inte det).
 
 
8 mile; Eminem spelar huvudrollen som den unge rapparen B-Rabbit. Han drömmer om att nå framgång inom rappen och uppmuntras att ställa upp i ett battle mot ett konkurrerande gäng.
 
The blind side; Baserad på Michael Oters liv innan han blev en framgångsrik amerikansk fotbollsspelare. Michael är en hemlös kille från trasiga förhållanden. Han bjuds in till en välbärgad familj som hjälper honom att nå sin fulla potential.
 
 
An education; Baserad på den brittiska journalisten Lynn Barbers självbiografi. Filmen utspelar sig i London år 1961. Unga Jenny förälskar sig i den dubbelt så gamla David som tar henne till en annan tillvaro med konserter, nattklubbar och resor till Paris.

Stand by me; Baserad på Stephen Kings novell The Body. De mycket unga pojkarna Chris, Vern, Gordie och Teddy bestämmer sig för att gå på jakt efter ett försvunnet lik. De tänker mest på äran och berömmelsen som de kommer att få, men i själva verket händer mycket mer mellan de fyra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast pellyNelly ser din e-postadress)

Hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0