New York, New York

These vagabond shoes, are longing to stray
Right through the very heart of it
New York, New York
Ljusslinga

Igår satte jag upp en ljusslinga som legat i en låda utan batteri, längst med min gardin. Tycker det ser mysigt och rogivande ut! Precis som stjärnor.

Fick även ett samtal från min mormor som berättade att hon skulle skynda sig ner på stan för att hinna köpa Girlfriend, Justin Biebers parfym, att överraska mig med. Fina morföräldrar har jag minsann!


Shopping

Idag stod shopping på schemat! Köpte en mörkrosa flufftröja och ett par jeans. Måste dock fortsätta leta efter fina, blåa jeans och lite småsaker som jag inte fick med mig hem denna gång.

Ikväll ska jag på bio. Vi ska se Let's be cops.


Valet

Vinsten blev de rödgrönas i årets riksdagsval - något som både är bra och dåligt, i min mening. Jag håller med i vissa åsikter hos Alliansen såväl som de rödgröna.

Jag är inte alltför insatt i frågorna gällande vilka positiva eller negativa effekter ett parti kan ha över Sverige (till exempel hurvida de vill höja skatterna eller inte). Däremot intresserar jag mig i de frågor som är viktiga för mig som person.

Politik är något som jag finner både viktigt och intressant, men också väldigt komplicerat. Jag tycker att det är viktigt att vi som lever i demokrati utnyttjar det genom att faktiskt rösta i val.

Nu ska jag i alla fall sätta på en låt som jag har gått och nynnat på hela dagen! Hur de rödgröna förhåller sig till den styrande positionen, som Alliansen har suttit på i så pass många är, är bara att vänta och se.


RSS 2.0